Értékesítés bérbeadás:

belső irodaIpari földterületek, csarnokok, irodák értékesítése, bérbeadása

Telepítse, költöztesse vállalkozását Budapest agglomerációjába Nagytarcsára.

Négy ok amiért érdemes itt letelepíteni vállalkozását.

  • az agglomeráció legkedvezőbb adókörnyezete
  • jó közlekedés, egyszerű megközelíthetőség, M0 és M31 autópályák távolsága 200 méter
  • egyszerű megközelíthetőség, Budapest XVI,XVII, kerülete 2km
  • igényes európai színvonalú parkosított ipari környezet

 

Ipari telkek:

nagytarcsa_grafikai latvanytervAmennyiben építkezne, telephelyet, székhelyet hozna létre, a legjobb választás a Nagytarcsa iparterülete. Közművekkel ellátott telkeket kínálunk a helyi építési szabályzatnak megfelelő kialakításban. Már 1500nm teleknagyságtól akár több hektár méretig. Minden értékesített ingatlan előtt aszfalt burkolatú nagy teherbírású út található, a telkeket víz, csatorna, gáz, villany, tűzi víz beállásokkal adjuk át, így Önnek erre sincs gondja.

A telkek ára nettó 12.500Ft/nm

Csarnokok:

csarnokNem szeretne időt áldozni a tervezés, kivitelezés folyamataira? Önnek nincs szüksége akkora nagy területre, minél előbb termelni szeretne?Akkor  Önnek kész csarnokra van szüksége. Az általunk végzett számítások is azt az ökölszabályt igazolják, hogy ha  400-500nm meg nem  haladó csarnokra van szükség akkor gazdaságosabb az általunk kínált kész csarnokok  vásárlása. A csarnokegységek 125-375nm nagyságúak igény szerint bővíthetőek. A csarnokok előtt kis előkert, az épületen gyalogos bejáró valamint tehergépjármű kapu található. Az épület kívülről 100%-ban befejezett és hőszigetelt. Belül 3t/nm terhelhetőségű aljzatbeton, tűzi víz, víz, csatorna, gáz, villany internetbeállás található. A homlokfal 5méter a hátsó tűzfal 7.5 méter magas, a homlokzaton bejárati ajtó, ipari kapu, alsó, felső ablak található. Utóbbi a galéria kialakítás lehetőségét is szolgálja. Az épületek gazdaságosabb kihasználása érdekében a tetőn „világító” ablakok is elhelyezésre kerültek, így bővítve a belső kialakítás további lehetőségeit. A csarnokok ára nettó 150e Ft/nm.

Bérbeadás:

csarnokbelsőÖn még nem döntött végleges  letelepedés mellett, de a problémáira  megoldást kell találni? Raktározna, gyártana, de nincs megfelelő hely mindehhez? Ez esetben Önnek a legjobb választás Nagytarcsa Iparterülete. Ipari csarnok, irodaépületek kiadók, bérelhetők, esetleg bérleti konstrukció lezártával tulajdonba vehetők. Csarnokok már 125nm-től.

Ár: csarnok  esetén nettó 3EU/nm, iroda esetén nettó 9Eu/nm

Kérdés esetén hívjon bizalommal. 30/975-8535

 

Letölthető dokumentumok:

NAGYTARCSA TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVE

NAGYTARCSA HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATA ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVE